Led's Run a Puskásban 2024. szeptember 30.

Led's Run a Puskásban 2024. szeptember 30.
2023.10.02.

A Sportoló Nemzet Program a Puskás Arénában rendezett LED's Run éjszakai futással indult útjára!

Több mint háromezren vettek részt a a LED’S Run közösségi sporteseményen, amelyet a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkársága és a Nemzeti Sportügynökség szervezett szeptember 30-án a Puskás Arénában.

A rendezvényre 3300 résztvevő regisztrált, akik rajtszám átvételekor egyedi emlékpólót és világító eszközöket – karkötőt, szemüveget, habrúdat – kaptak, ezekkel futás közben csillagfénybe borították a Puskás Arénát.

„Nagy öröm, hogy ilyen sokan részt vettek az eseményen, ebből is látszik, mekkora igény van a közösségi sportélményekre. A jövőben még több ilyen és ehhez hasonló programmal készülünk, megnyitva a nagyközönség előtt a Nemzeti Sportügynökség sportlétesítményeit. Mindezekről a Sportoló Nemzet Klub tagjait elsőként fogjuk értesíteni, érdemes tehát csatlakozni. A klubtagságot igazoló kártyával már október elsejétől számos kedvezmény igénybe vehető, legyen szó sportlétesítményekbe vagy sporteseményekre való kedvezményes belépésről” – mondta Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár, aki szintén rajthoz állt az eseményen.

Fotó: NSÜ

 

 

Megosztás: