Magyarország–Csehország 1–1

Magyarország–Csehország 1–1
2023.09.12.

“Voltak jó periódusaink a mérkőzésen, de szenvedtünk is bizonyos helyzetekben, egy remek cseh válogatott ellen, amely már hosszú ideje folyamatosan nagyszerűen teljesít. Ennek fényében elégedettnek kell lennünk a döntetlennel, ugyanakkor vannak dolgok, amelyeket mielőbb ki kell javítanunk, lehetőleg már az októberi, szerbek elleni Eb-selejtezőre – mondta a mérkőzés után Marco Rossi. – Bízom benne, hogy néhány hiányzónk addigra felépül, és kockázatvállalás nélkül tudunk több játékos közül választani a csapat összeállításakor. A mérkőzés előtt is mondtam, hogy barátságos mérkőzések számunkra nem léteznek, szerettük volna megszerezni a győzelmet a szurkolóink előtt. Orbán érezte a lábát, ezért muszáj volt cserélni a védelemben, ezt követően kissé elveszítettük az önbizalmunkat és kaptunk egy gólt. Néha előfordul, hogy bármennyire is szeretnéd, nem tudod megnyerni a mérkőzést, most ez történt, de nagyon hasznos összecsapáson vagyunk túl.”

A-válogatott felkészülési mérkőzés

MAGYARORSZÁG–CSEHORSZÁG 1–1 (0–0)
MAGYARORSZÁG: Dibusz – Lang, Orbán (Fiola, 60.), Szalai Attila – Nego (Kata, 84.), Kalmár (Nagy Ádám, a szünetben), Styles (Horváth Krisztofer, 72.), Kerkez – Sallai (Csoboth, 84.), Varga Barnabás, Szoboszlai.
CSEHORSZÁG: Stanek – Zima, Brabec (Holes, 58.), Stronati – Masopust (Provod, 58.), Soucek, M. Sadílek (L. Sadílek, 83.), Zeleny – Jurecka (Cerny, 72.), Chytil (Lingr, 72.), Hlozek (Kuchta, 83.). 
Gólszerző: Sallai (52.), ill. Jurecka (63.)

Fotó: mlsz.hu

Döntetlen a csehekkel!

Megosztás: