MOL Magyar Kupa 2022 tudnivalók

MOL Magyar Kupa 2022 tudnivalók
2022.05.10.

⚽️ A Puskás Aréna cashless, azaz készpénzmentes létesítmény, így az összes büfében és shopban kizárólag bankkártyával illetve Hellopay kártyával lehet fizetni. A Puskás Arénában 4 feltöltőpont működik, azonban mindegyik már a beléptetőkapuk utáni lelátó területen található!

⚽️A környzettudatosság jegyében a Puskás Aréna büféiben kizárólag visszaváltahtó, ún. repoharban lehet az italokat megvásárolni. Ezeket a poharakat betétdíj (400 Ft) ellenében adjuk ki, a használt poharak a követlező vásárláskor becserélhetők egy újabb tiszta pohárra vagy a váltópontokon tokenre válthatók. A tokenek egy következő eseményen a Puskás Arénában vagy Budapest több pontján felhasználhatók! Sem a poharakat, sem a tokeneket készpénzre, vagy más pontra nem lehet becserélni vagy beváltani!

⚽️A Puskás Aréna Park május 11-én egész nap zárva lesz a mérkőzés előkészületei miatt, május 12-én reggel a szokásos időben nyitunk, várunk mindenkit!

⚽️A kupadöntő biztonságos és hatékony megközelíthetősége és a korrekt és élvezhető szurkolás miatt, több korlátozó vagy terelő intézkedést kell bevezetnünk a kedves szurkolók érdekében. Erről külön részletes információkat fogunk közzétenni, kérjük a MOL Magyar Kupa döntő napján, május 11-én körültekintően tájékozódjanak!

 

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük! Jó szurkolást kívánunk!

 

Fotó: MLSZ Facebook

MOL Magyar Kupa Döntőre érkezők számára hasznos információk

Megosztás: